5
مشاوره کارشناسی ارشد
سلام.لیسانس حسابداری هستم.من لیسانسم رو7ترمه تموم کردموبه علت حجم سنگین کاری ودرسی از شرکت در کنکور ارشدبهمن 93منصرف شدم.بعد از امتحاناتم کاملا بی برنامه در کنکور ارشدپیام نور MBAگرایش مالی شرکت کردم و خوب زدم.از طرفی تصمیم گرفتم در کنکور بهمن 94 شرکت کنم حسابداری.مردد هستم پیام نور قبول شدم ثبتنام کنم؟.یابیخیالش بشم وفقط به کنکور بهمن ماه تکیه کنم؟از طرفی ریسک هم داره چون دوباره1سال عقب افتادنه و بعدش دلو دماغ خوب درس خوندن رو نداشتن.از رفتن به پیام نورو بعد مدتی اگر سراسری قبول شم انصراف دادن و ثبتنام مجدد هم خوشم نمیاد چون حیف از وقت و هزینس.لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز شما باید ببینید به چه گرایش و رشته ای علاقه دارید ؟ وقتی بتونید بر اساس علاقه ادامه بدید مسلما” میتونید موفق بشید … پس به علاقه خودتون نگاه کنید هدفتون رو مشخص کنید در مسیرش حرکت کنید و طوری برنامه ریزی کنید که غافگیرتون نکنه
لیسانس مامایی هستم ۲ بار در آزمون کارشناسی ارشد رانشناسی شرکت کردم رتبه ها در گرایش بالینی به ترتیب ۸۰۰ و ۴۵۰ شده است میخواستم بپرسم آیا ارزش داره و آیا امکان قبولی من در دانشگاه روزانه برای سال آینده وجود داره؟
دوست عزیز میتونید قبول بشید ولی شرایط برای ورودی های غیرمرتبط به روانشناسی بالینی سخت هست و شما اگر بخوایت از این طریق گواهی اشتغال بگیرید باید تا مرحله دکترا پیش برید
سلام ،ليسانس ژنتيك دارم و حدود يكسال در ازمايشگاه هاي طبي محتلف دوره ديدم و ب اين اميد ك در كنار كار واسه كنكور ارشد اماده بشم اما ب دليل افسردگي ك تو اين مدت پيدا كردم و عدم تمركز و ازطرفيم با ديدن امار بالاي دكتراي ژنتيك بيكار كلا بي انگيزه شدم وبدون امادگي كنكور شركت كردم ،دنبال كار هستم اما تا الان ك نشد…نميدونم بايد چيكار كنم همچنان دنبال كار باشم يا واسه كنكور سال بعد با وجود تموم صحبتايي ك راجب امار بازار كار ژنتيك شده خودمو اماده كنم چون درس خوندنو دوس داشتنم اما با درگيرياي اخير تمركز وروحيمو از دست دارم خواهش ميكنم لطف كنين منو راهنمايي كنين
دوست عزیز زندگی هر یک از ما سرشار از فراز و نشیب های متعددی است که برخی از آنها با کمی تلاش حل می شود و برخی نیاز به وقت و انرژی بیشتری دارد.
هنگام عبور از گردنه های دشوار زندگی لازم است به خودمان انرژی و امید بدهیم. وجود و همراهی دوستان، آَشنایان ، خانواده و همسر بسیار خوب و ضروری است اما حقیقت این است که بهترین راهنما وکسی که در این مسیر می تواند به ما کمک کند خودمان هستیم.
در این گزارش به برخی راهکارها که خودتان می توانید به کار ببندید اشاره می کنیم:
تغذیه مناسب و استفاده از مواد غذایی مفید یکی از مهمترین شیوه هایی است که به طور مستقیم در انرژی مثبت و امید به زندگی شما موثر است.
پرهیز از استعمال سیگار و مواد مخدر، پرهیز از مصرف الکل، افزایش فعالیت بدنی و ورزش منظم، جلوگیری از چاقی و اضافه وزن، کنترل استرس و فشار روانی، خوش بینی و تفکر مثبت و داشتن فعالیت مغزی، هفت راه مهم برای افزایش سلامت جسم و امید به زندگی است.
اميد آفرين معادل اميد بخش است، مايه ی اميدواری،و اميد بخشي به معناي اميدبخشنده، كسی يا چيزی كه اميدوار مي كند، اميدوار كننده. منظور ما از امید آفرین کسی که امید را می آفریند ممکن است در درون خودش امید را خلق کند، یا برای کسانی دیگر امیدوار کننده باشد.
منظور از اميد آفرينی يك حالت رواني هيجاني و شناختي است كه فرد حالت پيش بيني و انتظار وقوع رويداد خوب را دارد و ضمن احساس كارآيي و ثمر بخشی، فرد به این باور می رسد که می تواند بهتر از قبل به کارهایش رسیدگی کند و گرایشات رفتاری سازگار با حالات مثبت فوق را از خود بروز می دهد.
اگر در زندگی مان هدف داشته باشیم و بدانیم دوست داریم به کجا برسیم در افزایش امید به شدت تاثیر گذار است.
اعتقاد به وجود خداوند به عنوان پروردگار هستی بخش و کسی که زندگی ما را در مسیر صحیح هدایت خواهد کرد. همچنین اعتقاد به وجود خدا در مسیر دستیابی به اهدافمان و یاری رسانی وی در موفقیت ما بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
معمولا افرادی که در زندگی خود قانع هستند، دچار ناامیدی نمی شود. قناعت به این معنی نیست که فرد به قدری قانع باشد که دست از کار و کوشش برداشته و بگوید من از زندگی خود راضی هستم. به این معناست که اگر فردی به حداکثر نرسد ناامید نشود و قدر همانی که هست را بداند.
فردی که دست از کار و کوشش بردارد، ناامیدی به سراغ او میآید. چه بسا افرادی که در رفاه زندگی و جزء اقشار پردرآمد جامعه هستند، هیچ امیدی نسبت به این زندگی ندارند؛ زیرا خود را برای به دست آوردن آن شی و یا خانه و ماشین به زحمت نمیاندازد و زندگی آنها به بن بست میرسد و میگوید: دیگر بهتر از این زندگی وجود ندارد و امید خود را از دست میدهند. اکثر آنهایی که دست به خودکشی میزنند، از اقشار مرفه جامعه هستند. در قرآن خداوند میفرماید« لقد خلقنا الانسان فی کبد؛ همانا انسان را در رنج و سختی آفریدیم».
افراد معمولا باید طوری زندگی کنند که همانطور که در آیات و احادیث اشاره شده است «به زندگی امیدوار باشید که گویا ۱۰۰سال دیگر زنده هستید و اعمال خود و حساب آخرتتان را طوری انجام دهید که گویا فردا خواهید مرد.»