سوالتو بپرس
X

بد دهني

بايكي دوستم قرار ازدواج كنيم خيلي دوسش دارم و حتي نميتونم ب جداييم فك كنم چون اگر جدا شيم ديگه اينده اي ندارم…خيلي مشكلات هس ك بخاطر علاقم ميخوام همه رو حل كنم واسه همش يكي يكي دنبال راه حلم ،يكيش بد دهني و بي دينيشهً بي دينيش ك بذارم پاي اعتقاد شخصيش كاريش ندارم ولي هر بار از بد دهنيش اعتراض ميكنم ميگه من غصبي ميشم يچي ميگم تو نبايد جدي بگيري خيلي زودم قضاوت ميكنه خيلي راحت راجع ب پدر قضاوت ميكنه و ميگه پولش و از ريا بدست اورده در صورتي ك اصلا نمشناسه بابامو نميدونم چيكار ك

nazanin: نازنين متولد تير ٧١ از شيراز كارشناسي ارشد كشاورزي

نمایش نظرها (1)

  • خب دوست عزیز باید بدونید شما با اگاهی کامل با چنین فردی دارید ازدواج میکنید پس باید تمام خوبی و بدیهاشو بخوای ... بد دهنی یکی از خصلتهاییه که در افراد در خانواده و یا در جامعه بهش دچار میشن و باید خود فرد برای ترک چنین رفتاری پیش قدم بشه ... و در واقع مردم برای کاهش فشار عصبانتیشون از این رفتار استفاده میکنن... مورد دوم اینکه هر رفتاری از ایشون امروز میبنید در اینده هم خواهید دید و اگر فکر میکنید آقایون رو بتونید بعد از ازدواج تغییر بدید سخت در اشتباه هستید ...

    فرد ذاتا ناسزاگو و بد دهان وجود ندارد؛ یعنی مشکل همسر شما یک مشکل اکتسابی است. البته افرادی که هیجان خشم و احساس تهدید را بیشتر تجربه می کنند، طبیعتا بیشتر در معرض اکتساب چنین رفتارهای اشتباهی هستند. اما فردی وجود ندارد که در مورد وی بتوان گفت بد دهان است و هیچ کاری هم نمی شود کرد! همسر شما این عادت را آموخته است. احتمالا در محیط خانه پدری او، در محیط تحصیلی و یا در بین دوستانش فرد یا افرادی وجود داشته اند که این عادت را به همسر شما منتقل کرده اند.نکته اول در زمینه بددهانی و ناسزاگویی، نتایج این رفتار است. فرد بددهان می تواند به راحتی دیگران را تحت تاثیر قرار دهد و بترساند. وی گاه با بددهانی خود را محق جلوه می دهد و مزایایی کسب می کند. از سوی دیگر برخی افراد با بددهانی و دشنام دادن احساس بزرگ شدن و بلوغ می کنند. در برخی طبقات اجتماعی، مشاغل و گروه های خاص نیز استفاده از الفاظ زشت و بددهانی نشان دهنده عضویت فرد در آن گروه است و افرادی که در چنین گروه ها و طبقاتی عضویت دارند اگر از الفاظ زشت رایج درگروه استفاده نکنند کم کم طرد می‌شوند.راه های غلبه بر این عادت چنین است:

    ۱- قطع مزایای بددهانی: مسئولیت اجرای این امر به عهده شماست. شما باید از خودتان سوال کنید همسر من با بددهنی چه مزایایی کسب می کند؟ تخلیه خشم؟ تاثیر گذاشتن بر من و بچه ها تا به میل وی رفتار کنیم؟ ترساندن دیگران؟ انجام ندادن برخی وظایف؟ و یا اجبار دیگران به پذیرفتن عقاید خود؟ شما باید مزایای بددهانی همسرتان را شناسایی و تا حد امکان آن را قطع کنید.

    ۲- تقویت رفتارهای متضاد: همسر شما در لحظات خاصی بددهانی و ناسزاگویی می کند. حتما لحظاتی، هرچند کم، وجود دارد که او به هنجار سخن می گوید و از الفاظ زیبا استفاده می کند. عکس العمل شما در چنین لحظاتی بسیار مهم است. اگر در هر شرایطی همسر شما زیبا سخن گفت یا از الفاظ درست استفاده کرد باید به شیوه مثبت پاسخ دهید. باید به گونه ای عمل کنید که وی تشویق به ادامه این رفتارها شود. شما باید لحظاتی را که وی زیبا سخن می گوید به رسمیت بشناسید و او را تشویق کنید و از زخم زبان یا انتقام گرفتن در این لحظات بپرهیزید.

    ۳- قطع یا کم کردن رابطه با افراد بددهان: اگر همسر شما همکاران، دوستان و یا اقوام ناسزاگو و بددهانی دارد باید تلاش کنید رابطه و رفت و آمد با آن ها را کم کنید. در تمامی رفتارهای اجتماعی الگوبرداری و مشاهده نقش مهمی در یادگیری و تقلید دارد.

    ۴- در نهایت سعی کنید شما زیبا سخن بگویید. از خودتان بپرسید: آیا خودم موقع رانندگی، خستگی شدید بعد از کار یا تماشای فوتبال از الفاظ زشت استفاده نمی کنم؟ آیا هرگز با همسرم مقابله به مثل نمی کنم؟ اگر شما به عنوان همسر زیبایی کلام را حفظ کنید، به همسر و کودکان تان معیار مناسبی برای مقایسه رفتارها می دهید تا بتوانند انتخاب کنند.
    در این مورد میتونید با این شماره مشاوره تلفنی داشته باشید
    021-22354282
    021-88422495