سوالتو بپرس
X

خودارضایی یا ازدواج

سلام خدمت شما مشاورین محترم که همیشه زحمت میکشید و به سوالات مون پاسخ میدید ..
من رضا هستم ۲۴ سالمه یه زندگی معمولی دارم در حد کارشناسی تحصیل داشتم و یه پسر مذهبی ام ..
اینم بگم که من تحربه چندین سال خودارضایی رو داشتم ولی میام میگم ترک میکنم به چند بن بست میخورم ..
اول اینکه همه میکن شهوت غریزه قوی هست که فقط از راه ازدواج کنترول میشه خوب اگه پسری شرایط ازدواج رو نداشته باشه چجوری تا ازدواج باهاش کنار بیاد از طرفی اسلام میگه هر گونه رابطه جنسی بدون زن و شوهر حرام میباشد خوب پسری که به هر دلیلی نمیتونه ازدواج کنه چجوری خودشو محدود کنه قبلا هم گفتم که تنها راه حل رو ازدواج میدونن خب خودارضایی ممنوعه ضرر داره و گناهه باشه ازدواجم که اگه واسه بعضی ها فراهم بشه واسه خیلی ها مثه من تو ۵ سال آینده محاله خوب شما بگید که با این غریزه قوی که اگه ارضا نشه همه جنبه های زندگی رو تحت تاثیر میگیره باید چی کار کرد؟؟؟
اسلام میگه عفت پیشه کنید بابا عفت پیشه کردن مثلا از سن جوانی الا چند سالگی ؟ تا کی آدم میتونه خودشو سرکوب کنه تا کی میتونه غدا های محرک نخوره تا کی میتونه منتظر بمونه که ازدواج کنه ؟؟؟
اگه خودارضایی کنیم اسلام میگه حرامه و گناهه نکن دکترا میگن ضرر داره نکن پس بابا ما چیکار کنیم بریم بمیریم اخه شرایط ازدواج نداریم خودارضایی نکنیم پس چیکار کنیم این غریزه ولکن ما بشه ؟؟؟ این حرف من نیست حرف همه جون هاست همه به این مشکل دچارن همه واسه همین نمیتونن درست زندگی کنن درست هدف داشته باشند و به موفقیت برسند ؟؟
مثه اینکه اسلام بگه دستشویی نرو گناهه و دکترا بگن نرو ضرر داره خوب تا کی میتونیم همونجوری باشیم ؟؟؟؟ هر انرژی تو بدن انسان نیاز داره رفع بشه ارضا بشه …
به نظر شما چی باید کرد خوشحال میشم نظر تونو بخونم

ARASH:

نمایش نظرها (2)

  • با سلام خدمت شما
    ظاهرا خیلی احساس ناکامی و گناه را تجربه می کنید و درگیری ذهنی زیادی با افکار سرزنش آمیز و قضاوتگرانه درباره خودتان دارید و احساسات ناخوشایند شما در این زمینه کاملا قابل درک است.
    درباره اینکه دین چه می گوید و احکام در این موارد چیست و چرایی و هر پرسش و دغدغه ذهنی دیگری در این زمینه بهتر است با متخصصان این حوزه صحبت کنید و نظر آنها را جویا شوید.
    اما از دیدگاه روانشناختی این رفتار می تواند ریشه در اضطرابها و یا دیگر مشکلات زیربنایی تری داشته باشد و اگر به صورت یک رفتار عداتی و اجباری انجام می شود که هر چه تلاش می کنید نمی توانید آن را متوقف کنید و این موضوع تا حدودی زندگی کارکردهای شما را مختل کرده است و ناخشنودی و رنج زیادی را برای شما دارد، بهتر است به یک متخصص مراجعه نمایید و بعد از انجام بررسی ها و ارزیابی های دقیقتر در این زمینه مداخلات و راهکارهای لازم را دریافت نمایید تا بتوانید در مسیر خواسته ها و اهدافتان گاهای موثرتری بردارید.

    • سلام‌ به شما
      خوب دیدگاه روانشناختی رو میتونید بگید اگه شما راه حل بگید چیه ؟ من تحت نظر روانپزشک هستم و این مضوع رو بهش گفتم اما پاسخ قناعت کننده نمیده بهم مثه شما .

مطالب مرتبط