سوالتو بپرس
X

خیانت ناشده

با سلام
من و نامزدم چند روزه که به خاطر برداشت اشتباه ایشون مبنی برخیانت بهم اتهام خیانت زده و از هم جدا شدیم.
ماجرا هم از اینجا شروع شد که نامزدم در مورد رابطه قبلی من اطلاع داشت و میدونست که تموم شده هستولی وسیله ای از اون شخص پیش من بود که باز هم با اطلاع نامزدم میخواستم وسیله رو به اون شخص برگردونم.
در اس ام اسی که برای اون شخص میخواستم ارسال کنم به اشتباه یک کلمه عزیزم به اول پیام پیست شد و باز هم به اشتباه پیام رو برای نامزدم ارسال کردم.
به همین ترتیب اتهام خیانتی که هرگز انجامش ندادم بهم زده شده و نامزدم ترکم کرده.
لطا راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم رابطمو برگردونم؟
با تشکر.

amd:

نمایش نظرها (1)

  • با سلام خدمت شما
    از مطلبی که نوشته اید مشخص می شود که ایشان دچار سوء تفاهم شده اند . برای رفع این سوء تفاهم هم بعد عاطفی وجود دارد و هم بعد اطلاعاتی . بهتر است ابتدا عصبانیت و ناراحتی ایشان را درک کرده و با ایشان همدردی کنید سپس سعی کنید اطلاعات لازم را برای رفع سود تفاهم در اختیار ایشان قرار دهید . از یک رابط امین نیز می توانید در این زمنیه کمک بگیرید. در ادامه مقاله ای که راهنمایی شما در رفع سوتفاهم باشد در اختیارتان قرار داده می شود. چنانچه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید روانشناسان کانون مشاوران ایران در این زمینه می توانند 22354282کمکتان کنند

    سوءتفاهم در همه جا هست و برای هرکسی پیش می آید. اینکه چطور و کجا در روابط شما و دیگران سوء تفاهمی پیش آمده حالا دیگر مهم نیست بلکه مهم این است که بتوانید از راه درست و اصولی برای کاهش و رفع سوء تفاهم پیش بروید.
    سوء تفاهم های خانوادگی بیش از هر نوع رابطه دیگری، فرد را در احساس تنهایی رها می کند .شناخت موقعیت های شروع سوءتفاهم و راهکارهای حل درون خانوادگی سوء تفاهم ها لذت زندگی را دو چندان می کند.

    راههای موثر در رفع سوء تفاهم های خانوادگی
    اولین قدم در ایجاد یک مسئله یا سوءتفاهم بین شما و پدر و مادرتان، شما و خواهر و برادرتان همین است که هنوز وضعیت و شرایط آنها را قبول نکرده باشید. این کنار نیامدن با میزان منحصر به فرد توان افراد، می تواند دائم بر مسئله های ریز و درشت شما که ناشی از توقع زیاد شماست بیفزاید. دومین گروه که در معرض ایجاد سوءتفاهم ها هستند، افرادی اند که همیشه و به صورت افراطی کوتاه می آیند.
    اشتباه نخوانده اید! اگر تصمیم بگیرید که باید از همه چیز به صورت افراطی بگذرید و به نفع دیگران از خواسته هایتان دل بکنید روزی می رسد که دیگر توان تحمل و کوتاه آمدن ندارید و آن وقت حتی یک موضوع بی ارزش هم می تواند رابطه تان را شکننده کند. سومین گروه افرادی هستند که آنچه آزارشان می دهد را بیان نمی کنند و دائم درون ریزی می کنند. این گروه کم کم به ادامه روابط و حل مسئله بی میل می شوند و شاید دوستانشان را بر افراد خانواده ترجیح بدهند. چهارمین گروه هم افرادی اند که روش بیان نظرشان را تمرین نمی کنند و دائم درگیر ایجاد سوءتفاهم می شوند.
    برای رفع سوء تفاهم چه باید کرد؟
    مجهز شوید
    وقتی توان انجام کاری را ندارید جمله هایی مثل «نمی توانم، شرمنده اما بلد نیستم» و... را در جواب به اطرافیان تان بگویید.
    اگر دلتان سرک کشیدن در کار دیگران را بخواهد، باید منتظر دلخوری هم باشید. پیشگیری در این موارد واجب است.
    احترام گذاشتن به والدین از نان شب هم واجب تر است اما هستند افرادی که بیان نکردن یک دلخوری کوچک در دل شان سم کینه ایجاد می کند و آن وقت فضا بین شما با افراد خانواده تان طوری می شود که ناراحتی ها عمیق شده و به این راحتی ها از بین نمی رود. نگرانی، تلقی تان از کار آنها و دلخوری هایتان را تا دیر نشده به آنها در نهایت احترام و آرامش بیان کنید. بعد از آن نوبت شنیدن دلایل آنهاست بدون آنکه خود را حق به جانب بدانید.

    جاذبه و دافعه داشته باشید
    مشکلات تمام شدنی نیست، پس اول سهم خودتان را در حل سوءتفاهم های خانوادگی بردارید.
    شما چه ویژگی ها و شخصیتی دارید؟ بخشی از آن که دائم مورد انتقاد نزدیکانتان است را بشناسید و به فکر حل آن نقطه ضعف ها باشید.
    جاذبه های شخصیت خودتان که برای دورهمی های خانواده، لحظه های شاد، مفید و پر از خنده و مهربانی می سازد، بشناسید و آنها را تکرار کنید.
    اگر مسئله ای پیش آمده که رابطه شما را با خانواده تان شکرآب کرده، وقت آن است که به خودتان بگویید مسئله شما ارزش حل کردن را دارد چون خانواده بیش از هر گروه اجتماعی به شما وفادار خواهد ماند.

    گامهایی برای حل مسئله
    اگر در فضای خانواده نتوانید سوءتفاهم ها را حل کنید، حل مشکلات زندگی اجتماعی خیلی سخت تر می شود. به عبارت دیگر حل چالش های خانوادگی فرصت تمرین خوبی برای حل مشکلات اجتماعی هم هست. پیشنهادهای مؤثر برای رفع سوءتفاهم هایتان را تمرین کنید:1- تهیه فهرست مشکلات، 2- تعریف اهداف و آنچه می خواهید، 3- خلق راه حل ها، 4- ارزیابی راه حل ها و 5- انتخاب بهترین راه حل یا به کار بستن راه حل انتخاب شده. بعضی ها 3مرحله اول را فرایند راه حل آفرینی و 2مرحله آخر را فرایند تصمیم گیری می دانند.
    خوشبختانه سو تفاهم دردی است که درمان دارد. با ایجاد بعضی اصلاحات در روش گفتگو و ارتباط تان می توانید از بروز آن جلوگیری کرده و یا در صورت بروز آنها را حل و فصل کنید.

    روش رفع سوء تفاهم با گفتگو
    از ته قلب تان گوش کنید
    همانطور که گوش دادن به کسی که با شما مخالفت میکند یا از شما انتقاد میکند سخت است، گوش دادن به نارضایتی های یک فرد هم کار سختی است اما میتواند کمک تان کند بفهمید مشکل کجاست و راه حلی برای آن پیدا کنید.

    حق را به خودتان ندهید
    بیشتر زوج ها به جای اینکه درک کنند آن موقعیت چطور بر همسرشان تاثیر گذاشته است، به فکر ثابت کردن خودشان هستند. نتیجه این کار چیزی جز این نخواهد بود که هر دو طرف آسیب ببینند و ناراحت شوند. چیزی که خیلی اهمیت دارد این است که همسرتان بفهمد که ارزش زیادی برای او و رابطه تان قائل هستید.

    روی احساسات تان متمرکز شوید
    زوج ها معمولاً طی مشاجرات بر افکارشان متمرکز می شوند و احساسات خود را نادیده می گیرند. قبل از اینکه شروع به مشاجره کنید، مکث کرده، نفسی عمیق بکشید و ببینید چه حسی دارید.بعد احساساتتان را با همسرتان در میان بگذارید.

    همسرتان را دوستتان بدانید
    یادتان باشد که همسر شما دشمنتان نیست. شما و همسرتان هر دو در یک تیم هستید. فقط همین تغییر دیدگاه به شما کمک می کند همدیگر را بهتر درک کرده و برای رسیدن به یک راه حل مشترک و حل سوء تفاهم پیش آمده تلاش کنید.

    مشاوره را جدی بگیرید
    رفتن نزد مشاوره فواید بسیار زیادی دارد و به شما کمک خواهد کرد الگوی ارتباط تان را از نو بسازید و راههای سالمی برای ارتباط پیدا کنید.
    وقتی دو نفر با شخصیت های مختلف و از خانواده های مختلف به هم می رسند، بروز اختلاف و سوء تفاهم غیرقابل اجتناب است. اما زوج های سالم قادرند به طور سازنده ای این اختلافات را پشت سر بگذارند. یادتان باشد شما و همسرتان در یک تیم هستید نه در مقابل هم. احساساتتان را بشناسید و با آرامش ابراز کنید و صادقانه به حرفهای همسرتان گوش کنید.
    با سلام خدمت شما
    با توجه به شرایطی که پیش آمده نیازمند رفتارهایی از سمت شما ست که بتواند این شک را تضعیف کند نه اینکه رفتار های شما تقویت کنند ه این شک باشد، برای درک بهتر مسئله خودتان را جای ایشان بگذارید و با نگاه ایشان و ترس ایشان به مسئله دیدگاه داشته باشید آنگاه خواهید توانست رفتارهای تضعیف کننده را بشناسید در ادامه مقاله ای برایتان انتخاب شده که راهگشا برای رفتارهای تضعیف کنند هاست مثلا نوشته شده که او شما را انتخاب کرده و می خواهد کنار شما بماند » این عبارت را با کدام رفتارها و گفتارها به همسرتان منتقل می کنید به او چند بار در طول روز می گوید دوستش دارید یا هر از چندگاهی برایش گل می خرید.... در ادامه مقاله اورده شد است . چنانچه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید روانشناسان کانون مشا