سوالتو بپرس
X

پسرم خيلي عصبيه

سلام چند وقته مشكلي پيش اومده كه نميدونم چطور حلش كنم.پسرم خيلي عصبي شده و اين موضوع از وقتي كه وارد سن بلوغ شده بيشتر شده الان 14 سالشه و هي داره بيشتر ميشه.مثلأ وقتي باهاش حرف ميزنم زود از كوره در ميره وقتي ميره تو اتاقش يواشكي فحش ميده .ممنون ميشم اگه كمكم كنيد

ريحان:

نمایش نظرها (12)

  • سلام خيلي راحت و آروم باهاش حرف بزنيد در حين حرف زدن اصلأ نصيحتش نكن و فقط باهاش حرف بزن و بزار راحت باهات حرف بزنه و درد و دل كنه شايد بگه براي چي اينطوري شده شايد يه مشكل كوچيك داره كه با حرف زدن برطرف بشه.باهاش گرم بگير و بزار بهت اعتماد كنه

  • سلام كارايي كه باعث ميشه عصباني بشه رو انجام نده خيلي باهاش بحث نكن و موقع عصبانيت سكوت كن تا عصبانيتش فروكش كنه اگه اينجوري عمل كني نتيجه ميگيري عزيزم موفق باشي

  • شما روان شناسی کودک و نوجوان را مطالعه کنید و تااون وقت اصلا باهاش کل کل نکنید

  • پسرا خیلی مامانی هستن.برعکس دخترا .پس باید ی جوری باهاش حرف بزنی ک ب غرورش آسیبی نزنی.بذاز آروم بشه بعد با خنده و شوخی باهاش حرف بزن آخرشم تو بغلت بگیریش و ببوسیش و دست ب سرش بکشی بد نیست

  • سلام من زن ویک بچه دارم درخانه که هستم باهمه میخندم باخانم خودشوخی میکنم گاهی وقته اون ازدست من ناراحت میشه بخاطری که من سبک هستم کارههای بچه گی میکنم ازسنکین باشم حرف نزنم میگه حرف نمیزنی اگربنخدم وشوخی کنم میگه بچه هستم نمیدانم چیکنم لطفآمن بامن کمک کنید

    • لازمه تا شما و همسرتون شناخت بهتری از طبیعت زن و مرد و شخصیت درون پیدا کنید ... تمام این موارد برمیگرده به کودک درون شما که برتری بیشتری داره و همسرتون والد درونش برتری داره
      جزء اول شخصیت‌های تعریف شده در نظریهٔ بازی‌ها کودک است. کودک به دسته‌های کودک طبیعی، پروفسور کوچولو، کودک سازگار، کودک طغیان‌گر، و کودک آزرده تقسیم می‌شود.

      ین بخش شخصیت بدون هیچ تدبر، فکر یا بررسی جوانب، فقط با احساسات و لذات سرو کار دارد . پیوسته به دنبال لذت جویی و دفع درد و رنج است. سه خاصیت کلی > عبارت است از: 1 – هرگز از لذت جویی سیر نمی‌شود. 2 – آینده را نمی‌بیند. 3 – خواسته اش را به تاخیر نمی‌اندازد. احساسات منفی، خلاقیت، کنجکاوی، علاقه به دانستن، اصرار به تجربه کردن و احساس کردن از جمله خصوصیات حالت من کودک است. این بخش از شخصیت فرد را وامی دارد که هر چیزی را شخصاً خودش تجربه کند . اصلاً خویشتن دار نیست و به عواقب احتمالی رفتارش توجهی ندارد. تمایلی به رعایت قیود اجتماعی، عرف، مذهب، قانون، تعقل و... ندارد....

      والد کاملاً بر عکس کودک عمل می‌کند. طرز شناسایی والد با جملات شرطی شده‌ای ست که به دیگران می‌دهد. والد را دو دسته طبقه بندی می‌کنند: والد کنترل‌گر (یا والد مستبد) و والد حمایت‌گر (یا والد مهربان)

      بالغ متعادل کنندهٔ رفتارهای کودک و والد است. بالغ همان طور که از نامش پیدا است، شخصیتی است که در رفتار و کارهایش احساساتی نمی‌شود و فکر می‌کند و از طرفی دائم به دیگران دستور نمی‌دهد. شخصیت بالغ سرد و خالی از هر گونه لذت کودکانه‌است، برای همین باید شخصیت کودک خوب و بالغ را در درون هر انسانی به کرسی نشاند تا هم فکر کرده کارهایش را انجام بدهد و هم از انجام دادن کارهای غریزی کودکش لذت ببرد. منهدم کردن کودک به اندازهٔ نابود شدن هر کدام از دیگر شخصیت‌ها فاجعه آفرین است، کسی که کودک آزرده و یا بدون کودک باشد (بخصوص والد قوی) دیگر از چیزی لذت نمی‌برد و زندگی برایش یک افسردگی طولانی مدت است.

      یاد گیری مهار ت های درست فکر کردن منجر به بلوغ می شود، به رفتارها، افکار و تمام چیزهایی که مربوط به دیگر شخصیت‌های درونی می‌شود.باید منشا این افکار و اعمال را درست و بدون هیچ اغماضی مشخص کرد تا به درک حقیقی از درون خود راه برد. وقتی هر کسی به این درک برسد که رفتارش را می‌تواند در بدترین مواقع کنترل کند، بالغ اش قدرتمند شده و برای رو به رویی با هر چیزی آماده‌است.

      در تحلیل رفتار متقابل هرتغییر رفتاری یا احساسی در مرحله اول با بینش منطقی شروع می‌گردد که در واقع شناخت مجموعه نقاط ضعف و قوت رفتار، تفکر و یا احساس فرد است و پس از پذیرش منطقی آن، توسط حالت‌های شخصیتی، درک احساسی جهت تغییر نهایی حاصل می‌شود. مهم‌ترین عوامل کمک کننده برای قبول و پذیرش تغییر در نظریه تحلیل رفتار متقابل شفاف بودن، عامل بودن؛ و انعقاد قرار داد برای تغییر در خویشتن است که قرار داد توسط خود درمان جو و یا بین او و درمانگر تعیین می‌شود.

      در این مورد میتونید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
      دفتر قیطریه:
      ۰۲۱-۲۲۶۸۹۵۵۸ خط ویژه
      دفتر سعادت آباد:
      ۰۲۱-۲۲۳۵۴۲۸۲ خط ویژه
      دفتر شریعتی:
      ۰۲۱-۸۸۴۲۲۴۹۵ خط ویژه

  • با سلام پسرم 14 سالشه و خیلی بی احترامی میکنه به من و پدرش یعنی وقتی عصبانی و ناراحت میشه حرف زشت میزنه البته تاپ مدرسشونه از لحاظ تحصیلی و فقط بی ادب هستش و زود عصبانی میشه ودر مورد دیگران هم زود قضاوت میکنه سعی میکنه با یک جمله طرف مقابل که از دستش ناراحت هست رو حسابی بکوبه ، دوست دارم عاقل باشه چکار کنم بسیار عصبی هستند از الفاظی که به کار می بره خیلی ناراحت میشم بیشتر به پدرش گیر میده و از همه چیز ایشون ایراد میگیره . البته پدر بزرگشون اینطور بی ادب هستند و زمانی که کوچک بودن من چون کارمند هستم ایشون را منزل پدر بزرگشون میگذاشتم شابد به این موضوع ربط داشته باشه ولی الان چکار باید بکنم ؟؟؟؟

    • با سلام خدمت شما دوست عزیز
      در این مورد می تواند الگوهای تربیتی تاثیر داشته باشد اما بهتر است در زمان فعلی با توجه به اینکه به دوران بلوغ نیز وارد شده است و در این دوران فرد فکر می کند به رشد کامل رسیده است و به دنبال استقلال نیز می باشد بهتر است سعی کنید که شما جواب توهین های او را با توهین و عصبانیت ندهید و سعی کنید به او بگوید زمانی که شرایط بهتری داشت با یکدیگر صحبت می کنید.
      از همراه شدن در رفتارهای اشتباه او خوداری کنید و از توجه به آنها نیز خوداری کنید تا به مرور او رفتارهای بهتری را جایگزین این سبک رفتاری کند.

مطالب مرتبط