2
سردرگمی
سلام من مدت ۸ ماه با یکی از همکلاسیام دوس بودم خیلی دوسش دارم ولی خانوادم میگن چون کار نداره اجازه نمیدن ازدواج کنیم بین خانوادم و اون گیر کردم چیکار کنم از یه طرف هم اون خیلی احساساتیه هم من
نمیخوام حالش بد باشه واقعا نمبتونم بهش فکر نکنم اون پسر از همه از نظر خوبه فقط شاغل نیس شما میگین چیکار کنم میترسم اگه دو روز دیگه با کس دیگه ای ازدواج کنم همش به اون فکر کنم و اینم یه نوع خیانته وقتی با خانوادم صحبت کردم که اجازه بدن بیان خواستگاری مامانم گفت بیان ولی جوابمون نه اس همش میگن حرفای مردم من چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنین














سلام به شما دوست عزیز
احساسات هردوی شما قابل احترام می باشد اما دقت کنید که یکی از موضوعات مورد اهمیت که می تواند در زندگی مشترک و پیش رفتن به زندگی مشترک اهمیت داشته باشد شرایط اجتماعی و اقتصادی می باشد و نیاز است به این نکته توجه کنید که هزینه های مراحل ازدواج و همچنین تا پایان یافتن تحصیلات و حتی سربازی هزینه زندگی مشترکتان برعهده چه کسی خواهد بود ؟ در این مسیر بهتر است در کنار اینکه این سوالات را برای خودتان پاسخ بدهید بهتر است اجازه بدهید این خواستگاری صورت گیرد تا در شناخت بیشتر خانوادیتان نسبت به این آقا و شنیدن برنامیشان برای مسیر زندگی مشترک بتوانید با مشورت با یکدیگر تصمیم گیری بهتری داشته باشید .
با توجه به اینکه به نظر می رسد وابستگی در هردوی شما شکل گرفته است بهتر است برای بررسی دقیق تر به صورت حضوری نیز مشاوره پیش از ازدواج را ردیافت کنید تا بتوانیم با بررسی شرایط مختلفی در این زمینه به تصمیم گیری هردوی شما کمک کنیم.
دقت داشته باشید برای ترک این رابطه و ازدواج با فرد دیگری نیاز است که شما به مرحله ای برسید که بدانید این ازدواج برایتان مورد پذیرش نیست و در آینده اگر قرار بود ازدواج دیگری صورت بگیرد زمانی باشد که فرد مقابل را بشناسید شرایط این فرد برایتان مورد پذیرش باشد و همچنین اینکه احساساتی را نسبت به این آاق تجربه کنید.
به خودتان اجازه بدهید که با بررسی شرایط در کنار احساسات تصمیم گیری داشته باشید و این رفتار شما خیانت نیست و شما این حق را دارید که بر اساس معیارهایتان در این مسیر پیش بروید .
با سلام خدمت شما
موردی که مطرح کردید بسیار موضوع مهمی است، بدون داشتن شغل و درآمد امکان تشکیل زندگی و خانواده وجود ندارد اما این موضوع همیشگی و پایدار نیست. به سن و سالتان اشاره ای نکرده اید اما احتمالا در اوایل سن جوانی هستید بنابراین مسیر طولانی را در پیش دارید.
فراموش نکنید بحث دوست داشتن ممکن است معیار مهمی در ازدواج از سوی بشتر افراد مطرح باشد اما کافی نیست.
بنابراین کاملا بستگی به شما و رویکرد و انتخاب و برنامه ریزیتان برای آینده خودتان دارد.
اگر در این مرحله از زندگی در تصمیمتان برای ازدواج قاطع هستید که خب واقع بینانه تر است به خوستگاری که شرایط اولیه ولازم را دارد فکر کنید.
اما اگر ایشان را شناخته و مطابق با معیارهای شما برای ازدواج است و بحث مالی تنها مسئله است، می توانید به او فرصت بیشتری بدهید و یک مقطع زمانی را در نظر بگیرید و تا آن موقع صبر کنید تا شرایط شغل مناسب برای ایشان فراهم شود.
در نظر داشته باشید حساس بودن ایشان نمی تواند دلیل مناسبی برای تصمیم گیری شما برای ازدواج باشد. یا اینکه چون حال او بد می شود او را ترک نکنید.
به شما پیشنهاد می شود مشاوره حضوری دریافت کنید تا روند تصمیم گیری برایتان تسهیل شده و بدانید دقیقا چه می خواهید و با آگاهی از پیامدهای اتنتخاب تان، بهترین تصمیم را اتخاذ کنید.