من نیاز به کمک دارم
سلام.
میلادم ۳۱ سالمه.
از سن نوجوانی احساس زنانگی داشتم.و الان ۶ساله که ازدواج کردم ویک بچه ۲ ساله هم دارم.اون حس در من تشدید شده.ومن رو سخت تحت فشار میزاره.خیلی ساله که شریک جنسی دارم و به خاطره حس زنانگی که دارم نقش مفعول رو دارم.حس خوبی بهم میده و نمیتونم ترکش کنم.همسرم تا یک سال پیش خبر نداشت.ولی اتفاقی همه چیز رو فهمید.حس زنانگی من افزایش داشته و الان تو رابطه با همسرم خیلی سست شدم.یعنی دلم نمیخواد.همون رابطه کم هم به خاطره دل همسرمه.نمیدونم چکار کنم اصلا نمیدونم بهش بگم که دارم دیوونه میشم یا نه.به جنس مخالف هیچ احساسی دیگه ندارم.ولی همش به این فکر میکنم مثلا تو خیابون که ای کاش الان با فلان جنس موافقم با هم بودیم.به نظر شما باید چکار کنم؟؟با این شرایطم چه طور زندگی کنم؟؟افکارم بد جوری داره دیوونم میکنه.














سلام به شما آقا میلاد
قابل درک هست که این سردرگمی جنسیتی برای شما با فشار روحی زیادی همراه می باشد اما دقت داشته باشید که بهتر بود قبل از ازدواج به این مسئله توجه بیشتری می کردید و برای بررسی آن اقدام می کردید در هرصورت همسر شما نیازهای جنسی دارند که نیاز است از سمت شما مورد توجه قرار گیرد و در غیر این صورت امکان فشارهای روحی و آسیب به زندگی مشترکتان برای هردوی شما وجود دارد .
اما با توجه به فشارهای روانی که شما تجربه می کنید بهتر است با نادیده گرفتن و یا ادامه داشتن پارتنر جنسی در کنار متاهل بودن ادامه ندهید و در این مسیر برای بررسی دقیق شرایط روحیتان و شرایط هرمونی و.. به صورت حضوری به روان پزشک و روان درمانگر مراجعه داشته باشید تا بتوانیم با بررسی این شرایط به شما کمک کنیم تا بتوانید هویت جنسی خود را بشناسید و در مسیر مناسب برای ادامه زندگی تصمیم گیری داشته باشید چون این شرایط هم برای خودتان و هم همسرتان و به صورت کلی زندگی مشترکتان آسیب زا می باشد .
درمسیر می توانید با متخصصین کانون مشاوران ایران، مشاوره تلفنی/تخصصی داشته باشید
۰۲۱-۲۲۶۸۵۸۹۵
مرسی از پاسختون.
در زمان ازدواج این قضیه ها خیلی کمرنگ شده بود واسم بدون هیچ دلیلی.ولی الان دوست دارم ارایش کنم.دلم میخواد موهام بلند باشه.وقتی جلو اینم به اندامم همش نگاه میکنم.دلم میخواد اندامم مثل زنها برجسته باشه.قرص ال دی میخورم میدونم شاید ضرر داشته باشه ولی اندامم رو بیشتر برجسته میکنن.اصلا افکارم دسته خودم نیست.