ارتباط کاری
با سلام
من دختری مجرد 33ساله هستم.
مدت 2 ماه در یک کلاس امداد و نجات شرکت میکردم که در آزمونهای اون بالاترین نمره رو گرفتم; مربی دوره یک آقای جوان که از من هم سنشون پایینتر و متاهل هستند. یکبار یک تحقیقی رو برای کلاس انجام دادم و پسندیدن;
حالا در آستانه پایان کلاس, ایشون (البته در حضور چند نفر از همکلاسیها) به من گفتن که با هم کار پژوهشی انجام بدیم.
این رو هم بگم که من سابقه کارهای پژوهشی و مدرک کارشناسی ارشد دارم, اما رشته ی من فنی هست و از سر علاقه در این کلاسها شرکت کردم و موضوعی که ایشون میخوان کار کنیم روانشناسی هست و گفتن کار سرچ و جمع آوری مقالات رو بهم میدن و ازم خواستن رزومه و مقالاتم رو برای ایشون بفرستم که بررسی کنند و بفهمند که چطوری میتونیم با هم کار کنیم.
همچنین قرار شد که ایشون هر وقت اطلاع دادن به یک کافه کتاب یا یک کتابخانه بریم که به نت هم دسترسی داشته باشیم و ایشون روش کار رو به من بگن.
الان موضوعی که من رو نگران کرده اینه که, من تا به حال تجربه این نوع همکاری رو نداشتم و میخوام یه جوری بهشون بگم که بودن ما دو نفر در کنار هم حتی در یک محیط عمومی ممکنه از نگاه و فرهنگ مردم شهرمون درست نباشه; و میخوام یه جوری ازشون سوال کنم که همسرشون در جریان این همکاری هستن یا نه؟ و یا مثلا بهشون بگم در اون قرار کاری همسرشون رو هم با خودشون بیارن;
ممنون میشم من را راهنمایی کنید که چطوری بهشون بگم که بهشون بر نخوره.
ممنون













