1
ازدواج فامیلی
سلام خسته نباشید،من میخواستم بپرسم که من ی دختر دایی دارم که منو دوست نداره،ولی من بهش حس دارشتم قبلاً ،با این وجود خانواده ها از قبل راضی ب ازدواج منو اون بودن ولی بعد اینکه فهمیدم اون منو نمیخواد احساس میکنم منم دیگه بهش هیچ حسی ندارم ولی نمیدونم چکار کنم از خانواده هایی هستیم که هیچ حرفی هم نمیتونیم بزنیم ،یعنی اول و آخر قراره باهم ازدواج کنیم ،منو اون حتی ب هم نگاه هم نمیکنیم ،،،نمی دونن چکار کنم لطفاً اگه میشه یکم راهنمایی کنین ممنون میشم














سلام به شما دوست عزیز
در کنار احترام به خانواده ها خب هردوی شما نیاز است که احساسی را بهم داشته باشید که بتوانید باهم وارد پروسه ازدواج شوید چون نمیتوان بدون بدون ارتباط احساسی اولیه وارد مسیر زندگی مشترک شد.
در احترام به خانواده ها بهتر است که با خانواده ها برای صحبت و تعامل و بعد تصمیم گیری صحبت کنید چون این موارد موضوع مهمی می باشد.
در کنار اینکه تا زمانی که با دختر داییتان صحبت نکردید بهتر است در مورد احساس ایشان نیز نتیجه گیری نداشته باشید و بهتر است به هردویتان فرصت بدهید.