رابطه با دوست پسرم
سلام خسته نباشید من ۲۳ سالمه ،۲ ماهه که وارد رابطه شدم ، خانوادمم در جریانن بعد اون اهوازه من شیرازم دانشگاه من اهوازه بیشتر اوقات اونجام ولی بخاطر داستان کرونا نتونستم برم اهواز ، من تا ب حال سکس نداشتم میخوام با اون تجربه کنم ولی معلوم نیست چقدر باید منتظر بمونیم تا همو ببینیم، ما بیشتر اوقات سر یه مسئله با هم بحثمون میشه اونم اینه که از من میخواد با خودم بازی کنم تا لحظه ارضا شدم فیلم بگیرم و بفرستم واسش ولی من نمیتونم این کاروکنم واقعا توکتم نمیره از اون دوستام که رابطه از راه دور داشتن هم پرسیدم اوناگفتن چیز عجیبی نیست ولی نده بهش فیلم خودمم دلم نمیخواد اینکارو کنم میگه یه دلیل منطقی بیار میگم نمیتونم خوشم نمیاد با خودم کنار نمیام قبول نمیکنه، خیلی دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره به این که همو دوس داریم جفتمون ایمان دارم ولی بزرگترین مشکل ما اینه الان من چیکار کنم چی بهش بگم قانع بشه؟؟














سلام به شما دوست عزیز
احساسات و نیازهای هردوی شما قابل احترام می باشد اما دقت کنید که اگر روابط دوستی و آشنایی را با ازدواج اشتباه بگیرید امکان آسیب برای هردویتان زیاد می باشد .
هردوی شما بهتر است که سعی کنید که این مسیر شناخت را طی کنید و در این مسیر خط قرمزهای رابطه را رعایت کنید .
اینکه این آقا از شما فیلم داشته باشند و بخواهند از این مسیر برای ارضا شدن خود استفاده کنند در اول اینکه وجود فیلم های شما می تواند آسیب های زیادی برای شما داشته باشد با توجه به اینکه رابطه شما رسمی نمی باشد و هنوز مدت زمان و اتفاقاتی که در این مدت قرار است رخ بدهد نیز قابل پیش بینی نمی باشد و دوم اینکه نیاز است گرایشات جنسی ایشان تحت بررسی قرار گیرد و در کنار این موراد دقت کنید که جذابیت های جنسی می تواند کاسته شود و زمانی که روابط دوستی با ازدواج تفاوتی نداشته باشد دیگر فرد نیازی به ازدواج را احساس نمی کند .
سعی کنید که در کنار بیان درک احساسات و نیازهای خودتان و ایشان خط قرمزهای رابطه را بیان کنید و ایشان نیز به عنوان کی فرد بالغ نیاز است که شرایط رابطه را درک کنند تا در این مسیر بتوانید به نتیجه برسید .
اینکه شما به دلیل قانع کننده می باشید کمکی به شما نمی کند و اینکه شما در زمان فعلی در رابطه دوستی و شناخت هستید دلیل کافی می باشد که این رابطه آسیب زا می باشد اما اگر دیدگاهای شما و این آقا متفاوت باشد در این مسیر با توجه به این آسیب ها تصمیم با خود شما می باشد در کنار اینکه دلایل شما ممکن است مورد پذیرش ایشان نباشد چون ممکن است روابط بدون محدودیت را بخواهند پس بهتر است در مورد توقعات و دیدگاها در احترام با یکدیگر صحبت کنید و خط قرمزهای رابطه را مشخص کنید .
سلام وخسته نباشید
من دختری۱۷ساله ام که ۱سال با یک پسر۲۳ساله درارتباطم و همدیگرو دوس داریم چندباری اومدن خاستگاری ولی خانواده من مخالفت کردن وهنوز به مخالفتشون ادامه میدم و ازمن خواستن با اوهیچ رابطه ای نداشته باشم بااین حال چون دوسش دارم ونمیتونم فراموشش کنم هنوز به رابطمون ادامه میدیم ود طی رابطمون سکس چت و تصویری هم داشتیم ولی حالا خیلی بهم شک داره احساس خیانت میکنه فکر میکنه من با فرد دیگه ای دوستم و هرکاری میکنم نمیتونم قانعش کنم چون اصلا اعتماد نداره واین باعث میشه که همش جربحث کنیم دعوامون شه
من نمیدونم چطور بهش بفهمونم که همچین ادمی نیستم و خیانت نمیکنم ازاین موضوع خیلی رنج میبرم خواهش میکنم راهنمایم کنید به کمکتون احتیاج دارم باتشکر
سلام به شما فاطمه جان
احساس دوست داشتن شما قابل احترام می باشد اما دقت کنید که شما در سن نوجوانی قرار دارید و در این سن وارد روابط طولانی شدن با ایجاد وابستگی زیادی همراه می باشد که باعث می شود فرد موضوعات مهمی را در نظر نگیرید و همچنین تصمیمات بیشتر بر پایه هیجانی و خیالپردزای باشد تا حقیقت واقعی .
شما در دوران دوستی هستید و داشتن هرگونه رابطه جنسی می تواند دیدگاه اشتباهی را در مورد شما ایجاد کند که اگر فرد میزانی شک و بدبینی را از قبل نیز داشته باشد این دیدگاه اشتباه شدت بیشتری می گیرد .
بهتر است دقت کنید که اگر ایشان رفتارهای کنترل کننده ، شک و سوء ظن ، دیدگاهای منفی در مورد دیگران ،بزرگنمایی خود و.. را دارند این ها موضوعات مهمی می باشد که می تواند نشان از سبک شخصیتی خاصی باشد که حتی توضیحات شما را دال بر تایید شک خود بدانند .
در این مسیر بهتر است از روابط پنهانی خوداری کنید و تصمیم گیری در این مورد را به آینده و شرایط سنی بالاتر و رشد بالاتر اختصاص بدهید و سعی کنید که از تصمیم گیری هبجانی خوداری کنید .
روابط پنهانی شما نیز با ایشان می تواند باعث شود که دیدگاهای اشتباه ایشان شدت بیشتری بگیرد پس بهتر است مسیر ازدواج به صورت رسمی و تحت نظر خانواده باشد .
این آقا در آینده در زمانی که شما از نظر سنی شرایط ازدواج را داشتید اگر هنوز هم به شما علاقه داشتند می توانند در مسیر ازدواج اقدام کنند تا شما نیز بر اساس شناخت همان زمان در مورد ایشان تصمیم گیری کنید .