1
رابطه مادرم با مردهای دیگر
سلام من خیلی وقته که متومه شدم مادرم با مردهای دیگه رابطه داره
و پدرم هم از این موضوع خبر داره و ظاهرا هر دتاشون خیلی راضین تازه پدرم
باهاش همکاری هم میکنه
اما من هر روز به این جریان فکر میکنم و احساس میکنم دارم دیوونه میشم
و نمیدونم چیکار کنم و تو دلم احساس تنفر خیلی شدیدی نسبت به اونا دارم
اما سعی میکنم نشون ندم














با سلام خدمت شما
دوست عزیز مشخص است که هیجانات بسیار ناخوشایندی مانند خشم را تجربه می کنید و احساسات شما کاملا قابل درک است.
درباره سن و سال خودتان هیچ توضیحی نداده اید اما به نظر می رسد در سنین نوجوانی باشید.
اینکه فکرتان مشغول و درگیر چنین مسائلی باشد حتما خیلی دردناک و ناراحت کننده است.
اما واقعیت این است که در دنیای واقعی همواره اتفاقاتی رخ می دهند که هرگز مطابق میل و خواسته ما نیستند و حتی بسیار آزاردهنده هستند.
همینطور که هیچکس پدر و مادر خود را انتخاب نمی کند، رفتارهای آنها را هم نمی توانیم کنترل کنیم.
اما اگر از این زاویه به شرایط نگاه کنیم که هرکسی مسئول رفتارهای خودش است و به نقش ها و مسئولیتهای وابسته به هر نقش توجه کنیم، رابطه بین والدین شما و اینکه چگونه همسری برای یکدیگر دارند، متوجه خواهیم شد که چگونگی رابطه آنها واقعا به خودشان مربوط است.
اینکه پدر یا مادر شما بخواهند درباره رفتارهایشان نسبت به یکدیگر متعهد باشند و یا به یکدیگر پاسخکو باشند یا نباشند در حوزه اختیارات و نقش خودشان است و واقعا به فرزندان مربوط نمی شود.
چرا که آنها برای فرزندانشان فقط نقش پدر یا مادر را دارند که ظاهرا اینگونه رفتارها هم به این نقش مربوط نمی شود.
اگرچه تمام اینها تازه در صورتی هستند که آنچه شما متوجه شده اید و در واقع ادراک شما از واقعیت و آنچه دیده و شنیده و برداشت کرده اید درست باشد.
در حالی که واقعا این احتمال هم وجود دارد که شما در این مورد دچار سوء تفاهم شده باشید.
نکته دیگر که باعث می شود کمی احساس خشمی که دارید در این زمینه تعدیل شود این است که ما معمولا پدر و مادرمان را ایده آل سازی می کنیم و فکر می کنیم آنها کسانی هستند که کامل اند و بنابراین انتظار هیچ گونه خطا یا اشتباهی از آنها نداریم و همین باعث می شود مواقعی که رفتارهایی می بینیم که به نظرمان اشتباه است، به شدت شوکه شده و احساس ناکامی شدیدی را تجربه می کنیم چرا که بر خلاف انتظار ما بوده است.
در حالی که پدر و مادرها هم انسان هستند که گاهی ممکن است رفتارهای نادرست و یا حتی نپخته ای داشته باشند.
نکته دیگری که خوب است به آن توجه داشته باشید این است که ادراک افراد با یکدیگر متفاوت است و گاهی سوءبرداشتهای زیادی اتفاق می افتد.
همچنین هر کسی مسئول رسیدگی به خواسته ها و نیازهایش در مسیر زندگی خودش و بر مبنای ارزشها و باورهای خودش است.
بر همین اساس بهتر است انرژی خودمان را صرف ساختن زندگی خودمان کنیم و از آنجا که هر کسی دارای انرژی و منابع محدودی است، بهتر است انرژی روانی خودمان را در مسائلی که بر آنها هیچ کنترلی ندارم و کاری هم از دستمان بر نمی آید و به ما هم مربوط می شود، هدر ندهیم و به جای آن بر اهداف و خواسته های مسیر زندگی خودمان متمرکز شویم.
برای افزایش حس تسلط و چگونگی مدیریت خشم و احساسات ناخوشایندی که تجربه می کنید، می توانید مشاوره هم دریافت نمایید.