1
یکساله وسواس شستشو پیدا کردم.
با سلام و خسته نباشی
من ۲۰ سالمه ۲ ساله ازدواج کردم از پارسال وسواس گرفتم. یه بار دسشویی بودم همسرم گفت چه زود اومدی بیرون. منم از اون به بعد شک میکنم که طهارتم کامله یا نه مجبور میشم چند بار بشورم
توی حموم رفتنم اینجوری شدم. کارامو میشمرم که چندبار شستم. تو این مرحله میتونم چه جور درمانی بگیرم؟ چقدر طول میکشه خوب بشم؟
چه پیشنهادی برام دارین














با سلام خدمت شما
دوست عزیز این مسئله برای تشخیص گذاری دقیق و تعیین مداخله درمانی مناسب نیازمند انجام بررسی های دقیق تر و ارزیابی های تخصصی تری است و طول دوره درمان هم به عوامل زیادی از جمله سابقه این بیماری و شدت آن از نظر آسیبی که به کارکردهای فرد می رساند ارتباط دارد.
بنابراین با توجه به این که یک سال بیشتر از شروع این علائم با توجه به گفته های خودتان، نمی گذرد بهتر است هر چه سریع تر به یک رانشناس بالینی برای دریافت دقیق تر تشخیص و بعد درمان مراجعه داشته باشید.
توصیه می شود حتما در اسرع وقت اقدامات لازم را انجام دهید تا افت کارکرد در حوزه های مختلف زندگی شما گسترده نشود و با دریافت درمان می توانید بهبودی خودتان را به دست آورید به شرطی که زود اقدام کنید و نسبت به جلسات و بهبودی خودتان متعهدانه و مسئولانه رفتار کنید و آن را با جدیت پیگیری کنید.
گاهی پس از بهبود نسبی مسائل و مشکلات زمینه ای دیگری مشخص می شوند که مثلا ممکن است در حوزه ازدواج و رابطه در زندگی مشترک و یا به طور کلی کیفیت زندگی باشد که آن را هم در ادامه می توان از طریق دریافت مشاوره و یا در صورت لزوم زوج درمانی پیگیری کرد و اقدامات موثر لازم را انجام داد.