سوالتو بپرس
X

یکی بهم کمک کنه

سلام من یه کنکوری ام و باید توی خونه خیلی خوب درس بخونم ولی متاسفانه اصلا شرایط درس خوندن رو ندارم پدرمادرم مدام باهم دعوا میکنن میخوام برم کتابخونه ک خواهر کوچک ترم مانع درس خوندنم نشه بابام همش زنگ میزنه و دعوام میکنه میگه چرا باید بری اونجا دارم دیوونه میشم هیشکی منو درک نمیکنه تورو خدا راهنماییم کنید

سیما@:

نمایش نظرها (8)

  • سلام سیما. درکت میکنم من. منم کنکوریم ولی مشکلم رو تو تاپیک قبلی نوشتم که حال منم داغونه. چون هم سنیم همو بهتر درک میکنیم. سیما میشه تو هم یه راهنمایی درباره مشکل من بدی؟ تو تاپیک کمکم کنین نوشتم.خواهشا تو بگو که این همه وقت برای تماس گرفتنش عادیه یا نه؟ کمکم کن .چون دختری و دخترار رو بهتر درک میکنی.
    تو هم به نظر من برو پیش بابات وباهاش رک و راست حرفاتو بزن. بگو دارین ایندمو با این کارتون تباه میکنین. اگه واقعا هم میخوای درس بخونی کتابخونه خوبه ولی به شرطی که واقعا برای درس خوندن بری اونجا

  • خسته نباشید ،من همسرم متاسفانه زیاد تو بحث غیبت و خاله زنک بازی هست اونم بیشتر تو جمع زنا ،بطوری که خودش ۳۶سالش هست یه همکار خانوم ۲۲ساله از کسی بدش می یاد تو محل کار هر وقت همسرم و می بینه شروع می کنه به غیبت و بد و بیراه درمورد اون خانوم و همسر من هم به راحتی تحت تاثیر حرفاش قرار می گیره ،من به همسرم اعتماد دارم تمام این حرفا هم خودش زنگ می زنه و به من می گه ولی من خیلی ناراحتم که چرا همسرم با این سن وارد بازی بچه گانه می شه و چرا باید وسط زنا بشینه و همش در مورد آدمها غیبت کنه ،بارها باهاش صحبت کردم ولی تا چند روز خوبه دوباره شروع می کنه به این کاراو هیچ چیز هم بهش بر نمی خوره براحتی همون خانوم جلوی من بهش می گه خاله زنک ،براحتی باهاش شوخی فحشی می کنه ولی من که همسرش هستم می گم وقتی دیگران بهت بد و بیراه می گن من ناراحت می شم می گه به تو چه و من خودم می دونم چیکار میکنم .....به نظر شما من باید چیکار کنم و چطور می تونم این عادت همسرم و ترک بدم ،باسپاااااس

    در ضمن اون خانوم هم متاهل هست و همسرشون دوست ما هست ولی همیشه به همسرم جلوی من می گه جلوی شوهرم با من شوخی نکنید اون خوشش نمی یاد

    • شاید باورش سخت باشد اما دانشمندان حسابی روی دلایل علاقه افراد به حرف زدن پشت سر دیگران تحقیق کرده و به نتایج جالبی دست پیدا کرده اند. آنها معتقدند بعضی ها به دلیل داشتن مشکلات یا رهایی از شرایط خاصی به این کار روی می آورند و از زیر پا گذاشتن حریم خصوصی دیگران, برای کاهش فشارهای روزانه یا تغییر شرایط به نفع خودشان استفاده می کنند تا مثلا آرامش بیشتری به دست آورند. به هرحال, محققان 10 دلیل برای علاقه این آدم های گاه غیرقابل تحمل به حرف زدن پشت سر دیگران کشف کرده اند. اگر شما هم جزو آنهایی هستید که زیاد بدگویی می کنند, سعی کنید از همین امروز این عادت تان را تغییر دهید.

      *
      این یک تفاوت ذاتی بین خانم ها و آقایان است. مردها به طور معمول روی کارشان متمرکز می شوند و در محیط کاری کمتر به کار دیگران توجه می کنند اما بعضی از خانم ها دلشان می خواهد تمام روابط آدم های اطرافشان را زیر ذره بین قرار دهند و رفتارها را با جزئیات کامل بررسی کنند. بدگویی کردن این فرصت را در اختیارشان قرار می دهد تا دیگران را بهتر بشناسند. متخصصان پیشنهاد می کنند بهتر است در محیط کاری تمرکز بیشتری داشته باشید تا بازده کاری تان بیشتر شود و از این عادت دور بمانید. شاید این دلیلی باشد برای اینکه این رفتار در خانم ها شایع تر است.

      *
      عده ای نیاز دارند در جمعی اظهار نظر کنند یا مورد توجه قرار گیرند و برای رسیدن به این هدف حرف زدن پشت سر دیگران را انتخاب می کنند. شاید چنین کلماتی را از زبان آنها بشنوید: «چطور تونست این کار رو انجام بده؟» در این صورت به راحتی درباره رفتار دیگران قضاوت کرده, نظر خودشان را با صدای بلند یا در گوشی بیان می کنند. اگر هم شنونده حرف شان را تایید کند یا دهانش از تعجب باز بماند, احساس رضایت سراغ شان می آید اما روش های دیگری هم برای اظهار نظر وجود دارد. اگر بتوانید اطلاعات تان را در زمینه های مختلف افزایش دهید و بیشتر کتاب بخوانید نیازی نیست برای اظهار نظر سراغ رفتار و عملکرد دیگران بروید و در غیاب شان درباره آنها حرف بزنید.

      *
      درست مثل این است که به شخصی دیگر رازی را می گویید؛ یعنی برای گفتن این حرف به او اعتماد می کنید. این موضوع نشان می دهد غیبت کردن مستلزم این است که شما به طرف مقابل تان اعتماد کامل دارید و می دانید که به دیگری نمی گوید پشت سرش حرف زده اید. اگر این اعتماد وجود نداشته باشد و هر شخصی بداند که بلافاصله لو می رود, پشت سر کسی حرف نمی زند. پس این بار که فردی نزد شما آمد و با فرض اینکه فرد معتمدی هستید, تصمیم گرفت پشت سر دیگری حرف بزند خیلی راحت به او بگویید که دل تان نمی خواهد چنین حرف هایی را بشنوید و به دیگری می گویید که چه حرف هایی پشت سرش وجود دارد. با این ترفند در محیط های کاری و غیرکاری از آزار افراد غیبت کننده دور می مانید.

      *
      وقتی از کودکی دیده اید افراد خانواده بدگویی می کنند این ویژگی می تواند به ویژگی شخصی شما هم تبدیل شود. شاید در دوران دبیرستان بدگویی, یکی از تفریح های همکلاسی هایتان بوده که هنوز آن را فراموش نکرده اید اما همیشه زمانی برای ترک عادت های کودکی و نوجوانی وجود دارد. اگر دل تان می خواهد می توانید از همین امروز به دنبال روش هایی برای ترک این عادت باشید.

      *
      همه می دانند بدگویی کردن کار خوبی نیست و ممکن است پیش خودشان دچار عذاب وجدان شوند که چرا پشت سر دیگران حرف می زنند اما بازهم آن را ترک نمی کنند. این درست مانند شرایطی است که می دانیم به دلیل داشتن بیماری خاص نباید کیک شکلاتی بخوریم یا اجازه انجام تفریح های مورد علاقه مان را نداریم اما بازهم به دنبال لذت ناشی از این تفریح ها هستیم. این نوع تفریح های کوچک, بعضی از افراد را سرگرم می کند اما با کمی دقت می بینیم تفریح ها و سرگرمی های دیگری هم اطراف مان وجود دارند که به آنها توجهی نداریم. پس بهتر است به دنبال آنها برویم و با بدگویی کردن خداحافظی کنیم.

      *
      وقتی دو نفر به هم می رسند و شخص سومی هم هست که بتوان پشت سرش حرف زد, این شرایط پایه های اولیه صحبت را فراهم می کند که ممکن است سبب شود اطلاعات دیگری هم بین آنها رد و بدل شود و در نهایت با هم صمیمی تر شوند. این روشی است که بعضی ها برای باز کردن شروع صحبت ها از آن استفاده می کنند تا صمیمیت شان را نشان دهند. اگر شما هم به این دسته از افراد تعلق دارید, بهتر است به موضوع های دیگری فکر کنید که شامل پشت سر دیگران حرف زدن نباشد. اگر کمی فکر کنید هزار و یک موضوع دیگر به فکرتان می رسد.

      *
      همه دل شان می خواهد درباره تجربه های خودشان و دیگران با هم حرف بزنند؛ البته روان شناسان معتقدند این عادت در زنان بیش از مردان مشاهده می شود. در این صورت کارهایشان را با دیگران به اشتراک می گذارند و در مورادی متوجه می شوند که دیگران هم مشکلات مشابهی دارند. دانستن تجربه های دیگران و مشورت گرفتن از دوستان, خوب است اما نباید به عادتی برای پشت سر دیگران حرف زدن تبدیل شود.

      *
      پژوهش های اخیر نشان می دهند شنیدن خبرهای بد درباره دیگران سبب می شود نسبت به خودتان احساس بهتری داشته باشید. هنگامی که در قالب بدگویی خبردار می شوید که فردی اخراج شده یا در زندگی مشترک مشکلی دارد, به طور حتم ناراحت می شوید اما ته دل تان خوشحال هستید که این مشکل در زندگی شما جایی ندارد. بنابراین در چنین شرایطی افراد خود را بادیگران مقایسه کرده, به این نتیجه می رسند که زندگی شان در مسیر بهتری قرار دارد. به همین دلیل یکی از کارهای مورد علاقه شان کسب اطلاعات درباره زندگی دیگران است که یکی از روش های دریافت این اطلاعات بدگویی کردن است. با این وجود, می توانید بدون بدگویی هم راه های دیگری برای کاهش استرس و خوشحالی در زندگی پیدا کنید.

      *
      روان شناسان معتقدند این یک روش ابتدایی برای پذیرفتن شرایط زندگی است. وقتی شخصی شما را ناراحت می کند یا آتش حسادت در درونتان زبانه می کشد, بدگوی کردن راهی است که به کنار آمدن با این شرایط کمک کرده, ناراحتی تان را کاهش می دهد؛ در نتیجه آرام تر می شوید. توصیه می شود سراغ چنین روش های سطح پایینی برای کسب آرامش نروید و به راه های دیگری فکر کنید که به پیشرفت و رشد شما در زندگی کمک کرده, در عین حال آرامش بیشتری برایتان ایجاد می کنند.

      * وقتی چند نفر می خواهند درباره شخصی بدگویی کنند دور هم جمع می شوند و شبکه ای تشکیل می دهند. با این کار در شرایط مختلف, امکانی برای گردهمایی های کوچک پیدا می کنند. به هرحال, بهانه های کوچک و بزرگ دیگری هم برای دور هم جمع شدن پیدا می شود و لازم نیست شخص دیگری را بهانه قرار دهید و همگی پشت سرش حرف بزنید.

      نکته آخر: اگر از حرف های خاله زنکی خسته شده اید…

      1- فقط بگویید نه. برای شروع به بدگویی حداقل دو نفر مورد نیاز است؛ شنونده و گوینده. اگر شما هیچ یک از آنها نباشید و از شرکت در بحث خودداری کنید, حرف های خاله زنکی را از خودتان دور می کنید.

      2- به جای بدگویی, خبرهای خوب دیگران را گسترش دهید. اگر اتفاق خوبی برای یکی از دوستان پیش آمده آن را به دوست دیگری بگویید.

  • سیماجونم نمی دونم در کدوم شهر یا در چه خانواده ای زندگی میکنی ولی درکت میکنم اگر بخواهی شرایطی ایده ال وجود داشته باشد ایده الی در دنیا پیدا نمیشود خواهرگلم برو کتابخانه از ساعت 8 صبح تا8 شب و تلفن همراه نداشته باش اگر دوست داری موفق شوی سعی کن شرایط را درک کنی زیاد به دنیال ایده ال نباش اگر پدر و مادرت منطقی هستند با انها حرف بزن حرف های منطقی نه احساسی و اینکه به هیچ چیز جز درست فکر نکن بدان درست راه نجاتیست برای تو تا از این درماندگی و مشکلات رهایی یابی با پدر و مادرت حرف بزن و مشکل ان ها را جویا شو بدان که واقعا این موضوع بحث و جدل میخواد و اگر یک فرد در خانوادیتان هست که پدرو مادرت بهان احترام میگذارند موضوع را با انها در میان بگذار و با او وارد عمل و گفت گو با پدر و مادرت شو و زیاد هم حواشی جانبی فکر نکن دوست داشتم باهات حرف بزنم تلفنی هر چه شد خواهرگلم ما را از حالت جویا کن

  • سلام واقعا کمکم کنید9سال ازدواج کردم یه بچه دارم.توضیح مختصر3سال بیکار شدم و تو روحیم تاثیر کرده بود الان تازه 20روز کار دارم و درآمد رابطه جنسی با خانومم.من خانومم دوست دارم ولی اون خیلی تو مثاعل جنسی ظعیفه ععین واقعیت از زمان ازدواجمون کلا4بار سکس باهاش لذت بردم واقعا اهل خیانت و خودارضایی نیستم و از بیضه درد شبها اقلب اذیتم عین حقیقت داریم جدا میشیم با یه بچه و من دارم تلاشمو میکنم بهش ثابت کنم خودمو تا زندگیم از هم نپاشه واقعا همسرمو دوست دارم و همچنین عاشق بچمم کمک کنید زندگیم از هم نپاشه.دوماه دییگه تقریبا وقت دادگاه داریم داریم توافقی جدا میشیم و من دوس ندارم جدا بشیم راهنمایی کنید لطفا یه مقدار باهم میحرفیم ولی همبستر نشدیم ترس اینو دارم ازش در خواست کنم چون میلی نداره دکتر روانشناس هم نمیاد کلا همسرم عاشق اینه که صبح تا شب با خانوادش باشه و شب میاد میخوابه و بچمون وسط میذاره بخوابه فعلا دوس نداره حتی کنارم بخوابه من هم جدیدا اکه بوس کنمش پیشونیشو بوس میکنم و آغوشش که مبگیرم با من سرد تا میکنه موندم چیکار کنم ولی نامید نمیشم و دست از تلاش بر نمیدارم

    • سرد مزاجی نوعی اختلال در عملکرد جنسی در زنان است که در آن زن میل جنسی و علاقه خود به رابطه جنسی زناشوئی را از دست می دهد.یک زن سرد مزاج نمی تواند در زمان کوتاهی تحریک جنسی شود و واژنش خشک باقی می ماند
      سرد مزاجی به عنوان نوعی اختلال جنسی شایع در سیستم تحریک و براگیختگی زنان شناخته شده است.البته سرد مزاجی منحصر به زنان نمی باشد در مردان هم دیده می شود.اما ما در اینجا به سرد مزاجی زنان می پردازیم.

      بسیاری از زنان به دلایل مختلف جسمی و روحی روانی سرد مزاجی را در زندگی خود تجربه می کنند.سوء استفاده جنسی در کودکی می تواند ترس و بی میلی به عشق ورزی و در نتیجه سرد مزاجی جنسی را در زنان توسعه دهد.سرد مزاجی بسته به زمان وقوع آن به دو نوع تقسیم می شود: ممکن است در تمام طول دوران زندگی زناشویی اتفاق بیفتد و حتی ممکن است در شرایط خاص و گاه به گاه اتفاق افتد.سرد مزاجی زن می تواند سبب بسیاری از تنش ها بین زوجین در طول رابطه زناشویی شود زیرا یک زن سرد مزاج جنسی نمی تواند در عمل جنسی با شریکش مشارکت موثری داشته باشد و همین مسئله موجبات نارضایتی شریکش را فراهم می سازد.قبل از پرداختن به روش های درمان سرد مزاجی در زنان بهتر است بدانید چه چیز یا چه چیزهایی می تواند باعث سرد مزاجی و از دست رفتن میل جنسی در زنان شود.

      دلایل روانی : بسیاری از اوقات اضطراب یا ترس ناشی از آزار جنسی ، یا درگیری با شریک زندگی می تواند موجباب بی میلی جنسی را در یک زن فراهم سازد.دلایل روانی معمولا با مشاوره درمان می شوند.

      علل فیزیکی : دلایل فیزیکی گوناگونی هم وجود دارد که می تواند سبب از دست رفتن علاقه جنسی در زنان شود.هورمون ها نقش حیاتی در فعالیت جنسی بازی می کنند.تغییر سطح هورمون ها در زمان بارداری ، یائسگی ، کمبود ویتامین و دیگر شرایط به طور قابل توجهی بر روی تمایل فرد در رابطه جنسی تاثیر می گذارد.

      بیماری های عمده : بیماری های مقاربتی ، دیابت ، اختلالات غده هیپوفیز می تواند سبب کاهش میل جنسی در زنان شود.

      عشق ورزی دردناک : بی میلی و سردی جنسی در بسیاری از زنان به دلیل تجربه رابطه جنسی دردناک ناشی از فقدان روانکارها یا عفونت های لگنی و یا عفونت واژن از قبل می باشد.

      به طور خلاصه علل سرد مزاجی در زنان عبارتند از : استرس ، خستگی ، رابطه تیره و تار با شریک زندگی ، تحریک ناکافی ، خستگی تاهل ، همجنسگرایی ناخوداگاه ، احساس گناه یا شرم به دلیل سوء سابقه جنسی ، پیری ، عدم تعادل هورمونی ، ترس از حاملگی ، چاقی ، یائسگی ، کمبود ویتامین ، ترس از رابطه جنسی دردناک ، عقده حقارت ، بدن ضعیف ، بیماری هایی مانند دیابت ، کم خونی ، اسکلروز ، عفونت و غیره

      روش های درمان سرد مزاجی جنسی در زنان

      درمان سرد مزاجی در زنان :

      1. اگر مشکلات و اختلافات رابطه زناشویی علت سرد مزاجی زن باشد آن را می توان از طریق مشاوره دادن به طرفین برای همیشه ریشه کن نمود.

      2. روان درمانی برای از بین بردن ترس های پنهان از رابطه جنسی که ممکن است در وجود زن باشد.مانند ترس از رابطه جنسی دردناک یا ترس از باردار شدن و غیره

      3. رژیم غذایی غنی از : مقدار زیادی آووکادو ، صدف خوراکی ، تخم مرغ ، روغن زیتون ،روغن کنجد ، سویا ، دانه کدو تنبل ، جوانه ها ، آجیل ، شکلات، ویتامین E ، و زینک ( روی ) می تواند کمک زیادی به درمان سرد مزاجی جنسی در زنان بکند.

      4. گیاهانی مانند جیسینگ سیبری ( کمک کننده به تعادل غدد درون ریز در زنان ) ، دامانیا ، پیاز کوهی ، سیب زمینی وحشی ، ریشه زنجبیل برای درمان سرد مزاجی جنسی در زنان بسیار موثر می باشند.زنجبیل یک داروی مقوی غرایز جنسی است که می تواند میل جنسی را افزایش دهد.شنبلیله نیز یکی از داروهای مقوی غرایز جنسی است و به راحتی در دسترس است.داروهای پیازی مانند پیازچه یا پیاز کوهی سرشار از مواد معدنی محرک تولید هورمون های جنسی و در نتیجه بهبود میل جنسی می باشند.مارچوبه نیز برای درمان سرد مزاجی بسیار موثر است.

      5. تمرینات ورزشی منظم و یوگا می تواند به افزایش سلامت جنسی در زنان کمک کند.

      6. سعی کنید به اتفاق شریک زندگیتان فیلم های وابسته به عشق شهوانی ببینید یا کتاب های وابسته به عشق بخوانید.

      7. داشتن ساعات کافی خواب با کیفیت نیز می تواند سبب افزایش میل جنسی در زنان شود.

      8. استرس زدایی از خودتان از طریق ماساژ بدن ، چشمه های معدنی ، مدیتیشن ، و یوگا می تواند سبب افزایش پتانسیل جنسی در زنان شود.

      9. دارو های بر پایه تستوسترون روش خوبی برای درمان سرد مزاجی جنسی در زنان می باشند.

      10. سعی کنید با ایجاد محیطی عاشقانه در اتاق خواب شعله های عشق را مجددا روشن کنید.

      11. از مواد غذایی شیرین ، مرغ و گوشت قرمز دوری کنید.

      داروهای شیمیایی معرفی شده برای درمان سرد مزاجی جنسی :

      ویاگرا : این دارو با افزایش گردش خون در آلت تناسلی به زنان و مردان در درمان سرد مزاجی کمک میکند.

      هورمون تستوسترون : این هورمون که یک هورمون جنسی مردانه است به زنانی که تحت هیسترکتومی اند نتیجه مثبت نشان داده است.اما استفاده زیاد از این هورمون باعث افزایش رشد موها در ناحیه صورت و حتی ممکن است سبب تغییر صدا شود.

      هورمون استروزن : یک هورمون جنسی زنانه است و سبب بهبود میل جنسی در زنان می شود.
      نتیجه کلی : درمان سرد مزاجی در زنان یک روش چند وجهی شامل : مشاوره روانی ، درمان دارویی ، آموزش مسائل جنسی، درمان گیاهی است.

    • سلام به شما رانیا جان شما می توانید در همین قسمت سوال خود را ارسال کنید و با داشتن لینک جواب را در زیر سوال دریافت کنید.